vip üye ol

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Büyükler: Grown Ups 2010 1080p DuaL HD Film iNDiR VipTR

Büyükler: Grown Ups 2010 1080p DuaL HD Film iNDiR VipTR

Dennis Dugan'ın yönettiği ve Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade'ın oynadığı Büyükler (Grown Ups), 13 Ağustos 2010'da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade ve Rob Schneider, otuz yıldan sonra tekrar bir araya gelerek birbirlerinin aileleriyle ilk kez karşılaşan beş çocukluk arkadaşının öyküsünü anlatan Büyükler/Grown Ups'in yıldız komedyen kadrosunu oluşturuyor. Çok sevdikleri eski basketbol koçları ölünce, yaz aylarını yıllar önce şampiyonluk kutlamalarını yaptıkları göl evinde geçirmek için büyüdükleri kasabaya dönerler.

Sandler'ın fikir babalığını yaptığı, kendisinin ve ailesinin hayatta önemli olan şeyler konusunda bakış açısını kaybettiğini hisseden bir adam olan baş karakter, beklenmedik şekilde büyüdüğü kasabaya dönmesi gerektiğinde, bunu köklerine dönmek ve ailesini yola sokmak için bir fırsat olarak görür. Bunu yapması için, bir göl evi kiralar ve Dört Temmuz haftasında kalmaları için eski arkadaşlarını ve onların ailelerini davet eder.Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder