vip üye ol

31 Ocak 2013 Perşembe

Aşık Hayvanlar: Animals in Love 2007 Türkçe DvDRip Film indir





İmparatorun Yolculuğu, Çayırın Sakinleri ve Kuşlar: Kanatlı Uygarlık’ın başlattığı geleneği sürdüren, izleyicilerini doğanın mucizelerine doğru mükemmel görüntülerle yeni bir yolculuğa çıkaran bir belgesel bu.


Çekimleri 500 günden fazla sürdü, -30 ile +50 derece arasında değişen sıcaklıklarda 170 farklı canlı türü filme alındı, beş kıtada 16 farklı ülkede geçirilen iki yılda 80′i aşkın saatlik görüntü kaydı elde edildi.


Dünya her mevsim hayvanlar âleminde yaşanan aşklara dair şarkılar, inlemeler ve çığlıklarla titreyip durur. Kâh dansla, kâh türlü türlü hediyelerle tavlanmaya çalışan şehvetli eşler, kimi zaman gülünç kimi zaman duygusal ama kesinlikle görkemli gösteriler sergiler. Yunuslar, aslanlar, anemon balıkları, her cins kuş, kangurular, maymunlar, yengeçler ve böcekler… çiftleşmek ve doğurmak için birbirlerini baştan çıkarmaya çalışırlar. Aslında bu cinsel törenler insanlığın alıştıklarından hiç de uzak değil. Hangi canlı türlerini seçeceklerine karar vermek, çekim yapacak en güzel yerleri, en doğru mevsimleri belirlemek yapım ekibinin bir yılını almış.


Onları her yönüyle zorlayan çekimler sırasında iz sürmek, saklanmak, suyun içinde beklemek, yükseklere tünemek, balonla seyahat etmek, aşırı zor koşullarda çalışmak gerekmiş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder