vip üye ol

7 Haziran 2013 Cuma

Lanetli Kan: Stoker 2013 BRRip Türkçe Dublaj Film iNDiR VipTR

Lanetli Kan: Stoker 2013 BRRip Türkçe Dublaj Film iNDiR VipTR

İntikam Üçlemesi'nin yönetmeni Güney Koreli sinemacı Park Chan-wook'ın Amerika'da çektiği ilk film olan Stoker, babasının ölmesiyle annesiyle bir başına kalan India'nın ilk kez tanıştığı gizemli amcasıyla arasında korku ve öfkeden doğan garip ilişkiyi anlatıyor. Aile reisinin ölümünden sonra anne ve kızın evine gelen bu amcanın, ailenin düzenini de baştan aşağıya değiştirecektir...

India Stoker (Mia Wasikowska) çok sevdiği babası ve en iyi arkadaşı Richard’ı (Dermot Mulroney) 18.doğum gününde trajik bir trafik kazasında kaybeder. Babasının uzun zamandır kayıp olan kardeşi Charlie’nin (Matthew Goode) beklenmedik bir şekilde cenazeye gelmesi, India’yı duygusal açıdan dengesiz olan annesi Evie (Nicole Kidman) ile kalmaya zorunlu kılar. India başlangıçta şüphelendiği büyüleyici ama gizemli olan amcasıyla ne kadar çok ortak noktası olduğunu zamanla fark edecektir.

Charlie, India’ya yavaş yavaş kendini gösterir. India, karizmatik amcasına delicesine aşık olmaya başlar ve onun gelişinin tesadüf olmadığını fark eder. India’nın hayatı, amcasının rehberliğinde sıradışı bir şekilde yeniden inşa edilecektir.

Kadrosunda Nicole Kidman, Mia Wasikowska ve Matthew Goode'yi başrollerde yer aldığı yapımın sıra dışı senaryosu ise Wentworth Miller’a ait. Dünya prömiyerini 2013 Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren yapım, eleştirmenlerden de tam not aldı. Park Chan-wook'un Old Boy ile 2004'te Cannes Film Festivali'nden Jüri Özel Ödülü ile döndüğünü de ekleyelim.Vipmerkezi.Net İyi Eğlenceler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder