vip üye ol

15 Nisan 2013 Pazartesi

Vikings - Sezon 01 - 720p - Türkçe Altyazı - Dizi indir

Vikings - Sezon 01 - 720p - Türkçe Altyazı - Dizi indir

Ağırlıklı olarak tarihi konularla ilgili belgesel ve serileri ekranlara getiren History Channel'ın yeni dizi projesi ses getirebilecek potansiyelde gözüküyor. Vikings, bizleri yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan İskandinavya'lı savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler'in bulunduğu çağa, 8. yüzyıl ile 11. yüzyıl arasında yaşanan Viking Devri'ne götürecek. Dizinin hikayesi gerçek yaşama ve karakterlere dayanıyor.

Gerçek bir tarihsel figür olan, dönemin en büyük ve en popüler Viking kahramanlarından biri olarak nitelenen, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerin başına adeta bela olan Ragnar Lothbrok'un maceraları ve yaşadıkları ekranlara yansıyacak. Savaşlardaki başarılar, dönemin önemli isimleri ve bırakılan bazı sanat eserleri gibi konuları anlatan saga adı verilen kahramanlık destanlarında sıkça ismi geçen ve savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnar Lothbrok'un Viking kabilelerinin liderliğine doğru yükseliş sürecine odaklanılacak.

MGM TV ve The Tudors, Camelot gibi dizilerin başındaki isimler Michael Hirst ve Morgan O’Sullivan tarafından hazırlanan dizi 10 bölümden oluşacak. Dizinin ekranlardaki prömiyeri ise 2013 senesi içerisinde gerçekleşecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder